Fischer

Fischer bestaat uit Fischer Abgastechnik en Fischer Industriemotorenzubehör. De firma Fischer is opgericht door Dirk Fischer en bestaat sinds 1998.

 

Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG, afgekort tot Fischer AT, is een Duitse specialist in het ontwerpen van IMO Tier III en EU Stage V ready SCR katalysatoren en roetfilters passend bij uw specifieke motoren installatie, type schip en gebruikersprofiel.

 

De efficiënte en effectieve SCR katalysatoren en roetfilters zijn in eigen huis bedacht en ontwikkeld. Zo wordt bijvoorbeeld bij de SCR katalysator met behulp van hun speciaal daarvoor en zelf ontwikkeld injectiesysteem de ureumoplossing op een uiterst efficiënte manier vermengd met de uitlaatgassen.

 

Voor de actieve roetfilters heeft Fischer Abgastechnik een uitgebreid aanbod aan, deels in huis, ontwikkelde thermomanagement systemen in het programma zodat men voor elke toepassing het meest geschikte roetfilter systeem kan selecteren.

 

Met Fischer Industriemotorenzubehör GmbH & Co. KG, afgekort tot Fischer IMZ, is Fischer een competente speler op het gebied van toebehoren voor duurzame, efficiënte voortstuwingssystemen, waaronder microfilters.

 

Met het toepassen van een bypass motorolie microfilter en een brandstof microfilter verlaagt u uw onderhoudskosten, bespaart u op uw brandstofkosten en verlengt u de levensduur van uw verbrandingsmotor.

 

Ontdek meer over Fischer Abgastechnik en Fischer Industriemotorenzubehör, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.