Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG

Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG is specialist in het ontwerpen van IMO Tier III en EU Stage V ready SCR katalysatoren en roetfilters passend bij uw specifieke motoren installatie, type schip en gebruikersprofiel.

 

Dit innovatieve bedrijf denkt in complete uitlaatgassensystemen. Door bijvoorbeeld een optimale afstemming en integratie van de SCR katalysator, roetfilter, uitlaatgeluiddemper, vonkenvanger en ophangelementen kunnen zij u een compleet uitlaatgassensysteem adviseren op basis van uw wensen en eisen.

 

Ook kan Fischer Abgastechnik de integratie van een rookgassenkoeler voor een restwarmtegenerator meenemen in dit concept. Dit complete uitlaatgassensysteem kunnen zij uiteindelijk ontwerpen in zowel een ‘droge’ als een ‘natte’ uitvoering (watergeïnjecteerd).

De SCR katalysatoren en roetfilters zijn in eigen huis bedacht en ontwikkeld. Zo wordt bijvoorbeeld bij de SCR katalysator de ureumoplossing op een uiterst efficiënte manier vermengd met de uitlaatgassen. Dit doet Fischer Abgastechnik met behulp van hun speciaal daarvoor en zelf ontwikkeld injectiesysteem.

 

Voor de actieve roetfilters heeft Fischer Abgastechnik een uitgebreid aanbod aan, deels in huis, ontwikkelde thermomanagement systemen in het programma zodat men voor elke toepassing het meest geschikte systeem kan selecteren.

 

Bij Fischer Abgastechnik vinden ze het belangrijk dat de SCR katalysator en roetfilter op een efficiënte en effectieve manier werken voor uw type schip. Daarnaast staan de SCR katalysatoren en roetfilters van Fischer Abgastechnik in de markt bekend om hun compactheid, uitstraling en Duitse degelijkheid.

 

Ontdek meer over de SCR katalysator en roetfilter van Fischer Abgastechnik, of neem gerust contact met ons op.