Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG

Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG is specialist in het op maat ontwerpen van IMO Tier III en EU Stage V ready SCR katalysatoren en roetfilters passend bij uw specifieke motoren installatie, type schip en gebruikersprofiel.

 

De IMO Tier III en EU Stage V ready SCR katalysatoren en roetfilters, geschikt voor schepen met een motorvermogen van 19 tot 10.000 kW, zijn in eigen huis bedacht en ontwikkeld. Zo wordt bijvoorbeeld bij de SCR katalysator de ureumoplossing op een uiterst efficiënte manier vermengd met de uitlaatgassen. Dit doet Fischer Abgastechnik met behulp van hun speciaal daarvoor en zelf ontwikkeld injectiesysteem.

 

Voor de actieve roetfilters heeft Fischer Abgastechnik een uitgebreid aanbod aan, deels in huis, ontwikkelde thermomanagement systemen (waaronder de brander) in het programma zodat men voor elke toepassing het meest geschikte systeem kan selecteren.

 

Met de SCR katalysatoren kunnen de volgende emissies worden gereduceerd: NOx (70-98%), CO (80-98%), HC (80-90%) en PM (20-30%). CO(<98%), HC (<95%) en PM (90-99%) kan met het roetfilter worden gereduceerd.

 

Dit innovatieve bedrijf, gevestigd in Emsdetten (Duitsland), denkt in complete en brandstofbesparende uitlaatgassensystemen. Door een optimale afstemming en integratie van de SCR katalysator, roetfilter, uitlaatgeluiddemper, vonkenvanger, ophangelementen, rookgassenkoeler en Orcan Energy’s efficiency PACK (restwarmtegenerator), kunnen zij u een stil (45 dB(A)), schoon (IMO Tier III en EU Stage V ready) en brandstofbesparend (6-9%) uitlaatgassensysteem adviseren op basis van uw wensen en eisen. Dit complete uitlaatgassensysteem kan Fischer Abgastechnik GmbH & Co. KG uiteindelijk ontwerpen in zowel een ‘droge’ als een ‘natte’ uitvoering (watergeïnjecteerd).

 

Ontdek meer over de SCR katalysator en roetfilter van onze partner Fischer Abgastechnik, of neem gerust contact met ons op.