Fischer Industriemotorenzubehör GmbH & Co. KG

Fischer Industriemotorenzubehör GmbH & Co. KG is een Duitse speler op het gebied van toebehoren voor duurzame, efficiënte voortstuwingssystemen.

 

Eén van de toebehoren die Fischer Industriemotorenzubehör voor de maritieme sector heeft ontwikkeld, zijn microfilters. Denk aan bypass motorolie microfilters en brandstof microfilters.

 

Met het toepassen van een bypass motorolie microfilter en brandstof microfilter op uw verbrandingsmotor kunt u uw onderhoudskosten verlagen, besparen op uw brandstofkosten en de levensduur van uw motoren installatie verlengen.

 

Heeft u één of meerdere binnenvaartschepen? Dan kunt u door gebruik te maken van een bypass motorolie microfilter nog eens extra punten verdienen voor het behalen van een Green Award voor uw binnenvaartschip.

 

Fischer Industriemotorenzubehör, afgekort tot Fischer IMZ, richt zich met haar bypass motorolie microfilters en brandstof microfilters op sectoren als marine, zeevaart, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij en de mega jachtbouw.

 

Ontdek meer over het bypass motorolie microfilter en brandstof microfilter van Fischer Industriemotorenzubehör, of neem gerust contact met ons op.