Samenwerking rond tussen Metizoft en Berger Maritiem

Door: Jeroen Berger, 21 juni 2015

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Twee ambitieuze en innovatieve bedrijven in de maritieme sector hebben recentelijk hun samenwerking bezegeld. Berger Maritiem met een excessieve focus op duurzame technologieën heeft in Metizoft – ’s werelds meest toonaangevend adviesbureau in het uitvoeren van een complete turnkey oplossing voor de Inventory Hazardous Materials (IHM) – een ideale samenwerkingspartner gevonden.

 

Kees Berger, eigenaar van Berger Maritiem, vindt de samenwerking met Metizoft niet alleen een mooie opsteker voor zijn eigen onderneming, ook kan de Nederlandse maritieme cluster hierdoor volop meeprofiteren van de kennis en reputatie van deze Noorse onderneming.

 

Met een IHM Inventory Hazardous Materials service, een asbestinventarisatie en een geavanceerd online Document Management Systeem, draagt Metizoft bij aan de alsmaar groener wordende maritieme sector.

 

Dankzij deze samenwerking is Berger Maritiem nu beter in staat om scheepseigenaren en reders te adviseren, helpen en begeleiden bij het vergroenen van hun schepen.

 

Lees meer op onze blogpagina

 

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Stel uw vraag:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.