PERSBERICHT: samenwerking VICUSdt en Berger Maritiem

Door: Jeroen Berger, 26 maart 2015

VICUSdt en Berger Maritiem zijn een partnerschap aangegaan. Beide organisaties vinden elkaar in het vergroenen van de maritieme sector. Berger Maritiem is specialist in scheepsvoortstuwing en heeft in VICUSdt - toonaangevend op het gebied van scheepshydrodynamica - een ideale samenwerkingspartner gevonden.

 

Kees Berger, eigenaar van Berger Maritiem, vindt de samenwerking met VICUSdt niet alleen een mooie opsteker voor zijn eigen onderneming, ook kan de Nederlandse maritieme cluster hierdoor volop meeprofiteren van de kennis en reputatie van deze Spaanse onderneming.

 

Klanten van Berger Maritiem, die hun scheepsontwerpen efficiënt en effectief willen optimaliseren, kunnen hiervoor nu rechtstreeks bij hen terecht. Met optimalisatie diensten als een CFD berekening, Energie Audit en Prestatie Simulator kunnen zij het brandstofverbruik van een schip (en daarmee de kosten) aanzienlijk verlagen.

 

Kees Berger geeft aan dat Berger Maritiem, dankzij deze samenwerking, nu beter in staat is om complete kwalitatieve aandrijflijnen te ontwerpen, leveren en installeren.

 

Lees meer op onze blogpagina

 

Uw naam:
Uw e-mailadres:
Stel uw vraag:
 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Bekijk ons privacy beleid voor meer informatie.