Berger Maritiem

Berger Maritiem is een handels- en adviesbureau die u graag voorziet van praktisch en reëel advies bij het verduurzamen van uw schip of vloot.

 

Hierbij is het ons streven om duurzame oplossingen te bieden die niet alleen leiden tot een kleinere milieudruk, maar ook tot kostenbesparingen en uiteindelijk tot een voor u betere marktpositie.

 

Wij richten ons vooral op scheepseigenaren en reders die vaak moeite hebben om binnen hun organisatie de benodigde capaciteit, kennis of expertise voor dit doel vrij te maken.

 

Sinds de oprichting in 2012, hebben wij met zorg een uitgebreid duurzaamheidspakket samengesteld op het gebied van prestatieoptimalisatie (energie-efficiëntie), emissiereductie (CO2, NOx, PM en SOx), elektrisch, hybride en diesel aangedreven voortstuwing, ballastwaterbehandeling en verantwoorde scheepsrecycling.

 

Naast dat de kennis en ervaring aanwezig is om nieuwbouwschepen efficiënter en schoner te maken, is het onze grootste drijfveer om juist de reders en scheepseigenaren met hun bestaande vloot hierbij te helpen.

 

Binnen de maritieme sector zijn wij onder andere actief in de zeevaart, kustvaart, cruisevaart, fast ferries, offshore, binnenvaart, baggerij, visserij, marine en mega jachtbouw.

 

Kijk gerust even rond op onze website om te zien of wij iets voor u kunnen betekenen; lees vooral ook onze blogs en business cases op de desbetreffende pagina's.

 

Over Berger Maritiem | Contact opnemen