Document Management Systeem

Uit onderzoek is gebleken dat wij gemiddeld een uur per dag aan het zoeken zijn naar informatie. Dit betreft dan vooral de ongestructureerde informatie, zoals die in uw e-mail of in papieren archieven is opgeslagen. Heeft u het document waar u naar opzoek was uiteindelijk gevonden, dan is het zoeken naar de juiste informatie binnen het document vaak nog een hele uitdaging.

 

Met het Document Management Systeem (DMS), de Greenlogger van Metizoft, is een ongestructureerde bron aan informatie voorgoed verleden tijd.

 

Greenlogger

 

In het door Metizoft ontworpen Document Management Systeem, genaamd de Greenlogger, kunnen alle verklaringen worden verzameld voor elke aankoop, gedurende de gehele levenscyclus van het schip. Hiermee heeft u een up-to-date overzicht van alle materialen aan boord van het schip en kunt u eenvoudig aantonen dat het schip vrij is van materialen en substanties waarin asbest, keramische vezels, kwik, lood of PCB’s zijn verwerkt.

 

Voordelen

 

Het Document Management Systeem (DMS) van Metizoft digitaliseert al uw waardevolle informatie in uw organisatie. Hierdoor draagt de Greenlogger bij aan een goede dossieropbouw. Het DMS biedt u onder andere de volgende voordelen:

 

-                      Centrale opslag: al uw documenten 24 uur per dag binnen handbereik;

-                      Efficiënt zoeken: vind snel wat u zoekt;

-                      Duidelijke structuur: helder en overzichtelijk;

-                      Niet locatiegebonden: via uw webbrowser overal toegankelijk;

-                      Universeel: geschikt voor al uw belangrijke bestanden;

-                      Meteen aan de slag: eenvoudig in het gebruik.

 

 

Bekijk de demo van de Greenlogger

 

 

Metizoft

 

Metizoft is gespecialiseerd in het uitvoeren van Inventory Hazardous Materials (IHM) en asbestinventarisaties aan boord van schepen. De onderzoekers van Metizoft zijn officieel DNV GL HazMat Expert gecertificeerd en kunnen uw organisatie vakkundig adviseren en begeleiden bij de verkrijgbaarheid van het 'geschikt voor recycling'-certificaat (IHM-certificaat), voorheen het ‘Groene Paspoort’ genoemd, voor uw type schip.

 

 

Bekijk de groen paspoort offshore schip business case

 

 

Wij helpen u graag verder

 

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend advies? Neem gerust contact met ons op of lees wat onze medewerkers delen op onze blogpagina.

 

Maak een afspraak | Neem contact op