Service

De maritieme sector verlangt een optimale service. Bij Berger Maritiem bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van multidisciplinaire kennis en oplossingen, zowel mechanisch, elektrisch als op gebied van scheepshydrodynamica. De passie om scheepseigenaren en reders slimme en duurzame oplossingen te bieden op gebied van voortstuwing resulteert in een optimale benutting van de voorstuwingscomponenten, gedurende de gehele levenscyclus.

 

Service in de meest brede zin van het woord

 

Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van het werk, maar voelen ons wel verantwoordelijk voor onze natuurlijke omgeving. Hierdoor voldoen al onze service maatregelen aan de geldende normen en regelgeving en werken wij alleen samen met door ons geselecteerde bedrijven van duurzame producten en/of diensten.

 

Bij Berger Maritiem zorgen wij ervoor dat u alle essentiële service krijgt voor uw voortstuwingscomponent. Dit doen wij door uiterst competente service specialisten te selecteren en aan ons te binden.

 

Service activiteiten

 

Naast het leveren van de benodigde service voor uw voortstuwingscomponent, voert Berger Maritiem ook service upgrades, renovatie en andere modificaties uit op uw bestaande systemen. Met behulp van de door ons geselecteerde service specialisten wordt altijd een snelle respons op het land en op zee gegarandeerd.

 

Maar onze service activiteiten houden niet op bij uw bestaande of nieuwe voortstuwingscomponenten. Ook focussen wij ons op gebied van emissiereductie en brandstofbesparende methodes en technieken. Niet alleen zodat u voldoet aan de (nieuwste) emissiewetgeving, maar vooral voor het terugdringen van uw kosten.

 

Onderdelen en technische ondersteuning

 

Voor onze klanten is het essentieel de downtime, de tijdspanne waarin de installatie door een defect, periodiek onderhoud of andere oorzaak niet operationeel is, te minimaliseren. Hierdoor zullen al onze service werkzaamheden worden uitgevoerd volgens officiële onderhoudsprocedures door gecertificeerde monteurs, met uitsluitend Original Equipment Manufacturer (OEM) onderdelen.

 

Bij ons krijgt u advies op maat en denken wij graag met u mee hoe u met uw schip operationeel het meest efficiënt kunt zijn. Door een 24/7 bereikbaarheid in Europa kunt u ons contacten voor onderhoud, onderdelen, service upgrades, renovatie, modificaties en preventieve onderhoudsprogramma’s.

 

Producttrainingen op maat

 

U maakt het verschil met een goed getrainde en gedreven bemanning. Wij weten dat als geen ander. Daarom verzorgen wij ook desgewenst producttrainingen op maat. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Over Berger Maritiem | Neem contact op