Bedrijfslogo van Berger Maritiem
Berger Maritiem Logo Variant

Referenties

Wij en onze partners hebben deelgenomen aan projecten met verschillende reders, eigenaren van schepen, scheepswerven, ontwerpbureaus, ship chandlers, OEM’ers en diverse andere bedrijven. Hier vindt u een selectie van onze referenties in verschillende scheepvaartsegmenten zoals de binnenvaart, passagiersvaart, zeevaart, kustvaart, baggerij, offshore, evenals overheids- en marineschepen.

Elektrische veerboot als referentie voor efficiëntieverbetering.

Referenties

Wij en onze partners hebben deelgenomen aan projecten met verschillende reders, eigenaren van schepen, scheepswerven, ontwerpbureaus, ship chandlers, OEM’ers en diverse andere bedrijven. Hier vindt u een selectie van onze referenties.

De elektrische veerboot op deze afbeelding dient als referentie voor het verbeteren van efficiëntie.
Logo Switijnk Shipping
Logo Van Stee Offshore
Logo Interstream Barging
Logo Boskalis
Logo Gefo Shipping Group
Logo Asto Shipyard
Logo Rijkswaterstaat
Logo Wrist-Klevenberg Ship Supply NL Rotterdam
Logo AAApropulsion
Logo Dolderman
Logo Hutchison Ports ECT Rotterdam
Logo Koninklijke Marine
Logo Jan De Nul
Logo Ruijven
Logo Exmar
Logo Gebr. de Jonge Shipbuilding Services
Logo Groot Ship Design
Logo Holland Shipyards Group
Logo TeamCo Shipyard
logo Breko
Logo Zeeland Maritime Services
Logo Briese Schiffahrt
Logo VEKA Group
Logo Kooiman Marine Group

Projecten

Dankzij onze expertise, samen met die van onze partners, hebben we door de jaren heen talloze bedrijven kunnen bijstaan met een breed scala aan diensten en producten. Dit omvat ondersteuning bij het opstellen van duurzaamheidsplannen, naleving van milieuwet- en regelgeving, optimalisatiestudies voor scheepsprestaties, haalbaarheidsanalyses, en de implementatie van energiebesparende, emissiereducerende en voortstuwingsgerelateerde technologieën om schepen aantoonbaar efficiënter en milieuvriendelijker te maken.

Projecten

Dankzij onze expertise, samen met die van onze partners, hebben we door de jaren heen talloze bedrijven kunnen bijstaan met een breed scala aan diensten en producten. 

Dit omvat ondersteuning bij het opstellen van duurzaamheidsplannen, naleving van milieuwet- en regelgeving, optimalisatiestudies voor scheepsprestaties, haalbaarheidsanalyses, en de implementatie van energiebesparende, emissiereducerende en voortstuwingsgerelateerde technologieën om schepen aantoonbaar efficiënter en milieuvriendelijker te maken.